12:31 19.03.2020

Ритейлери скорочують роботу супермаркетів через обмеження руху громадського транспорту

2 хв читати
Ритейлери скорочують роботу супермаркетів через обмеження руху громадського транспорту

Мережеві оператори Fozzy Group і Novus ухвалили рішення скоротити регулярний графік роботи супермаркетів через упровадження обмежень руху громадського транспорту в деяких населених пунктах.

"Ми ухвалили рішення скорегувати регулярний графік роботи деяких не цілодобових магазинів і зменшили на годину час їх відкриття і закриття. Тепер майже 180 супермаркетів "Сільпо" працюватимуть з 9:00 до 22:00, щоб наші колеги могли безперешкодно дістатися на роботу й додому", - повідомила в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" керівник департаменту корпоративних комунікацій Fozzy Group Ніна Міщенко.

За її твердженням, новий графік не вплине на доступність товарів і сервіс для покупців. "Ми активно працюємо, щоб полиці були повними, а на складах була достатня кількість продукції. Актуальні години роботи супермаркетів рекомендуємо дивитися на сайті компанії, є кілька супермаркетів, які закриваються о 21:00 та о 21:30", - додала вона.

Ухвалив рішення скоротити час роботи своїх магазинів і ритейлер Novus.

"Звертаємо вашу увагу, що з упровадженням додаткових заходів і обмежень руху громадського транспорту компанія Novus вимушено тимчасово змінює графік роботи магазинів мережі", - повідомила компанія на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, з 18 березня торговельні точки мережі Novus працюватимуть з 9:00 до 22:00.

Крім того, ритейлер опублікував на своїй сторінці оголошення про пошук постачальників масок і дезінфекторів.

"Шукаємо постачальників: захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів, безконтактних термометрів ... Зменшити ризики інфікування в стінах рідного Novus, а також за його межами можливо тільки за умови наявності необхідного обладнання, а саме захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів і термометрів", - зазначається в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА