17:48 19.03.2020

"Укрзалізниця" продовжила терміни повернення залізничних квитків

1 хв читати
"Укрзалізниця" продовжила терміни повернення залізничних квитків

АТ "Укрзалізниця" продовжило терміни повернення залізничних квитків, йдеться в повідомленні Міністерства інфраструктури на сторінці у Facebook.

Замість одного місяця, як було до цього, повернення здійснюватиметься протягом 90 діб для внутрішнього сполучення та 180 діб - для міжнародного.

При цьому звернення пасажирів до квиткових кас для проставлення відміток на проїзних документах (погашення квитка) не є обов'язковим. Підставою для повернення коштів буде оригінал проїзного документа як з відміткою, так і без відмітки.

"Квитки, придбані через інтернет, повертаються за діючою процедурою через онлайн-сервіси. У разі, якщо кошти будуть повернені з вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повернено пасажиру на карту окремим платежем", - йдеться в повідомленні.

Вартість проїзних документів за невикористані квитки на поїзди приміського сполучення, скасовані через введення карантину, також відшкодовується в повному обсязі. Кошти за невикористані повністю або частково абонементні квитки можна повернути протягом місяця з дати запланованого проїзду в приміських поїздах.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" з 12:00 18 березня закрила залізничні вокзали, каси для повернення квитків і далі працюватимуть.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА