17:16 20.03.2020

"Нова Пошта", АТБ і Rozetka спільно запускають послугу доставки продуктів харчування

1 хв читати
"Нова Пошта", АТБ і Rozetka спільно запускають послугу доставки продуктів харчування

Група компаній "Нова Пошта" спільно з інтернет-магазином Rozetka і торговельною мережею АТБ у тестовому режимі запускає послугу доставки продуктів харчування.

Як повідомила прес-служба компанії в п'ятницю, наразі пілотний проект запущено в Дніпропетровській області.

"Нова Пошта" пояснила, що обрати набори необхідних продуктів і речей можна буде в онлайн-режимі на сайті Rozetka. Замовлення формуватимуть у магазинах мережі АТБ. Доставку здійснюватиме безпосередньо "Нова Пошта".

Клієнтам доступні три набори необхідних товарів вартістю 408 грн, 510 грн і 714 грн. Вартість доставки становитиме 60-75 грн.

Базовий набір включає в себе яйця, молоко, крупи, цукор, макарони, чай, фрукти та овочі, печиво, консерви, туалетний папір, мило, серветки.

Тестовий період триватиме 3-5 днів. Якщо пілотний проект буде успішним, компанія має намір упровадити його у всій Україні.

"З введенням карантину держава наполегливо рекомендує українцям залишатися вдома. Людям важко: всі знаходяться в умовах обмеженого пересування. Ми маємо розвинену інфраструктуру і потужну кур’єрську доставку, щоб допомогти придбати необхідні продукти. Наразі чекаємо внесення змін в законодавчі акти, після чого одразу почнемо доставляти й ліки, адже саме це завдання нам поставив президент", - наводить слова СЕО "Нової пошти" Олександра Бульби прес-служба.

Як повідомлялося, компанія "Нова Пошта" з 18 березня 2020 скасувала плату за зберігання клієнтських відправлень до кінця карантину (до 3 квітня).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА