13:30 24.03.2020

ЄІБ планує надати Україні позику в 40 млн євро на боротьбу з коронавірусом

1 хв читати
ЄІБ планує надати Україні позику в 40 млн євро на боротьбу з коронавірусом

Європейський інвестиційний банк планує надати Україні позику в 40 млн євро на боротьбу з коронавірусом, повідомляє прес-служба Міністерства розвитку громад та територій України.

"На минулому тижні міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов провів нараду з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) засобами онлайн зв’язку. Сторони обговорили питання залучення позики в обсязі 40 млн євро для швидкого реагування та проведення необхідних заходів з подолання коронавірусу в Україні", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Цю позику буде надано в рамках діючого проекту "Програма розвитку муніципальної інфраструктури України", відкритого в 2014 році.

"23 березня Мінрегіон отримав від ЄІБ план дій щодо надання обговореної позики. Наразі сторони узгоджують деталі та терміни співробітництва", - наголошується в повідомленні.

Зазначається, що представники ЄІБ зауважили, що підтримують стратегію уряду України і підтвердили, що для всього світу і для України також наразі є надважливою можливість використання достатньої кількості сучасного медичного обладнання для боротьби з Covid-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА