19:11 29.03.2020

Кабмін має намір зберегти в повному обсязі фінансування для аграріїв і фермерів

1 хв читати
Кабмін має намір зберегти в повному обсязі фінансування для аграріїв і фермерів

Кабінет міністрів при підготовці змін до державного бюджету не має наміру зменшувати фінансування для аграріїв і фермерів, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль

"Кабінет міністрів прораховує наслідки епідемії коронавірусу, і саме тому в оновленому бюджеті ми пропонуємо продовжити фінансування основних програм підтримки економіки. Після детального перегляду та аудиту всіх бюджетних програм ми плануємо зберегти фінансування в повному обсязі для наших аграріїв і фермерів. Підтримка сільськогосподарських товаровиробників не буде зменшена ні на гривню і складе лише в цьому році 4 млрд грн", - написав Шмигаль у своєму Телеграм-каналі.

Також прем'єр зазначив, що уряд продовжує фінансування реформи оборонно-промислового комплексу, а витрати на новітні технології та нарощування потужностей для виготовлення оборонної продукції збережені на рівні 2,5 млрд грн.

"Плануємо зберегти майже на 100% фінансування будівництва і ремонту доріг в Україні. На розвиток мережі автомобільних доріг - 37,3 млрд грн, а на субвенцію місцевим бюджетам для дорожнього господарства заплановано 21,8 млрд грн", - додав він.

Крім того, за словами Шмигаля, серед програм, які уряд пропонує збільшити - це виділення додаткових 1,6 млрд грн на реструктуризацію вугільної галузі. Загальний обсяг програми пропонується встановити на рівні 3,6 млрд грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА