15:07 07.04.2020

В Україні держструктури закупили товари для протидії коронавірусу майже на 1 млрд грн

1 хв читати
В Україні держструктури закупили товари для протидії коронавірусу майже на 1 млрд грн

Державні структури з 20 березня до 4 квітня витратили 952 млн грн на закупівлю товарів для боротьби з коронавірусом через ProZorro, повідомили в системі.

Згідно з повідомленням, найбільше закуповували медобладнання, зокрема апарати штучної вентиляції легенів, пульсоксиметри (більш як 190 млн грн), медматеріали, зокрема рукавички, захисні маски, респіратори, ізоляційні костюми (понад 147 млн грн), обладнання для анестезії та реанімації, зокрема кисневі концентратори (понад 116 млн грн).

Найбільше закупівель здійснив Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва: закуплено послугу забезпечення спеціалізованим автотранспортом медзакладів на 74,5 млн грн, КП "Інформатика" (КМДА) закупило системи дистанційного вимірювання температури тіла на суму 64,9 млн грн. Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України закупив медичні рукавички і маски на 61,4 млн грн.

Згідно з даними проекту DoZorro, станом на 5 квітня в Україні через систему ProZorro закуплено 44,32 тис. тестів на Covid-19 на 14 млн грн. З них 4,442 тис. шт. - ПЛР-тести, тобто 9% від усіх закуплених.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА