20:18 07.04.2020

ПУМБ і Райффайзен Банк Аваль скасували комісію за обслуговування карток на час карантину

2 хв читати
ПУМБ і Райффайзен Банк Аваль скасували комісію за обслуговування карток на час карантину

Райффайзен Банк Аваль (Київ) скасував комісію за обслуговування кредитних карток на два місяці, ПУМБ (Київ) - за обслуговування преміальних карток у квітні, повідомляється на сайтах банків.

"Під час карантину Райффайзен Банк Аваль оголошує два місяці без плати за обслуговування рахунку для кредитних карток "100 днів", "Прозора", Fishback, Fishka, "Базова", Platinum та Elite", - повідомили у фінустанові.

Уточнюється, що зняття плати за обслуговування у квітні і травні скасовується автоматично, звертатися до банку не потрібно.

Скасування комісії для карток ПУМБ поширюватиметься на рахунки Black Platinum та Premiere і діятиме з 1 до 30 квітня.

"На карткові рахунки, з яких 1-2 квітня було автоматично списано щомісячну комісію, повернення коштів здійснено 3 квітня 2020 року", - додали в банку.

Додатково ПУМБ скасував комісію за внутрішні та зовнішні платежі в національній валюті для бізнес-клієнтів банку до кінця карантину.

Райффайзен Банк Аваль засновано в 1992 році. Найбільші акціонери - Raiffeisen Bank International з 68,28% акцій та ЄБРР з 30%.

ПУМБ засновано в 1991 році. Власником істотної участі в банку є Рінат Ахметов (опосередкована участь 99,9%).

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 січня 2020 року за розміром загальних активів Райффайзен Банк Аваль посідав 5-те місце (95,158 млрд грн), а ПУМБ - 7-ме місце (63,16 млрд грн) серед 75 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА