15:31 09.04.2020

"Укрпошта" і китайський оператор Cainiao Network запускають вантажні рейси до України

1 хв читати
"Укрпошта" і китайський оператор Cainiao Network запускають вантажні рейси до України

АТ "Укрпошта" і китайський міжнародний логістичний оператор "Цяйняо" (Cainiao Network), що входить до складу Alibaba Group, запускають вантажні рейси до України.

Як повідомила прес-служба "Укрпошти" в четвер, така співпраця скоротить час доставки замовлень з AliExpress в умовах карантину. Авіамаршрути стартували з міст із найбільшими розподільними центрами Cainiao в Європі.

Згідно з інформацією компанії, партнерами в організації рейсів виступили авіакомпанії "Елерон", AirBaltic і національний поштовий оператор Латвії. Регулярні рейси (вантажопідйомністю 5 тонн) виконують літаки АН-26 до Львова, де посилки проходять митне оформлення, сортування і доставлятимуться одержувачам в Україні. На перших етапах літак прибуватиме до Львова двічі на тиждень, в подальшому розклад переглядатимуть залежно від навантаження.

"Укрпошта" також повідомляє, що видачу посилок буде переведено в безконтактний режим - усі замовлення AliExpress вартістю до $2 доставлятимуть у поштову скриньку (якщо вона справна). Для більш дорогих відправлень працюватимуть опції доставки додому - кур'єром чи листоношею.

Український поштовий оператор додав, що в першому кварталі 2020 року "Укрпошта" доставила з AliExpress понад 4 млн відправлень, приріст проти аналогічного кварталу попереднього року становив 26%. Серед найбільш популярних категорій товарів у березні, які замовляли українці: електроніка, аксесуари, одяг і товари для дому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА