17:10 09.04.2020

"Київстар" виділить 30 млн грн на закупівлю 10 апаратів ШВЛ і 20 моніторів стану пацієнта для семи українських лікарень

2 хв читати
"Київстар" виділить 30 млн грн на закупівлю 10 апаратів ШВЛ і 20 моніторів стану пацієнта для семи українських лікарень

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" спільно з благодійним фондом "Твоя опора" закупить десять апаратів штучної вентиляції легень Savina 300 Select і 20 моніторів стану пацієнта Vista 120 виробництва німецької компанії Drager для семи українських лікарень.

"Виділені кошти також підуть на витратні матеріали, які забезпечать роботу обладнання протягом року, і на засоби особистого захисту для українських медиків, які перебувають на передовій боротьби з вірусом", - повідомляється на сайті компанії.

"Київстар" виділяє благодійну допомогу на закупівлю найнеобхіднішого високоякісного обладнання для ефективного лікування вірусних інфекцій в українських лікарнях. Ми віримо, що це обладнання служитиме не лише в боротьбі з пандемією коронавірусу, а ще довгі роки рятуватиме людські життя", - коментує президент "Київстар" Олександр Комаров.

Проект здійснюється у партнерстві з БФ "Твоя опора", який провів моніторинг медичних закладів, які прийматимуть хворих на коронавірус, і звернувся в компанію з відповідним запитом на благодійну допомогу.

У повідомленні також наголошується, що благодійні організації, з якими співпрацює "Київстар", пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні материнської групи VEON щодо етичності ведення своєї діяльності.

Як повідомлялося, раніше "Київстар" нарахував по 150 грн бонусних коштів на мобільні рахунки абонентам із закладів охорони здоров'я первинної ланки і місць надання медичних послуг первинної ланки, внесених у публічний реєстр електронної системи охорони здоров'я. Їх список надала мобільному оператору Національна служба здоров'я України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА