14:44 13.04.2020

Програма діяльності Кабміну передбачає продовження реалізації "Нової української школи" та створення ефективної системи профорієнтації

1 хв читати
Програма діяльності Кабміну передбачає продовження реалізації "Нової української школи" та створення ефективної системи профорієнтації

Програма діяльності Кабінету Міністрів України передбачає продовження реалізації концепції "Нова українська школа" та створення ефективної системи профорієнтації.

Про це йдеться в проекті постанови №3330 від 13 квітня.

Зокрема, пункт програми про підвищення якості освіти передбачає: створення умов для якісної та доступної дошкільної освіти; продовження реалізації концепції "Нова українська школа" та створення ефективної системи профорієнтації; створення сучасної навчально-виробничої інфраструктури для закладів професійної освіти та залучення органів місцевого самоврядування і бізнесу до підготовки кваліфікованих робітників і фахівців.

Крім того, програма передбачає надання фінансової автономії закладам вищої освіти та зміну підходів до управління ними, а також залучення фінансової підтримки міжнародних партнерів для реалізації реформ у сфері вищої та професійної освіти.

Серед іншого передбачається реалізація державного фінансування вищих навчальних закладів на основі показників їхньої освітньої, наукової та міжнародної діяльності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА