14:50 13.04.2020

Програма діяльності Кабміну передбачає створення передумов для ефективного функціонування накопичувальної пенсійної системи

1 хв читати
Програма діяльності Кабміну передбачає створення передумов для ефективного функціонування накопичувальної пенсійної системи

Програма діяльності Кабінету Міністрів України передбачає регулярну індексацію пенсій, адресну підтримку незахищених верств населення та надання їм субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Про це йдеться в проекті постанови №3330 від 13 квітня.

Зокрема, пункт програми про соціальний захист населення передбачає: забезпечення регулярної індексації пенсій і справедливого механізму нарахування виплат пенсіонерам та створення передумов для ефективного функціонування накопичувальної пенсійної системи.

Програма також передбачає: адресну соціальну підтримку незахищених верств населення та адресність надання житлових субсидій населенню; забезпечення прав осіб із інвалідністю, інтеграцію осіб з інвалідністю в суспільне життя, усунення дискримінації за ознакою інвалідності; створення умов для безпеки та благополуччя кожної дитини шляхом розвитку відповідального батьківства та сімейних форм виховання.

Крім того, програма передбачає забезпечення соціальної підтримки громадян України, які постраждали внаслідок збройної агресії РФ, зокрема внутрішньо переміщених осіб, політв'язнів, військовополонених і цивільного населення та членів їхніх сімей.

Зокрема, програма передбачає впровадження дієвого механізму для повноцінної інтеграції в суспільне життя ветеранів війни, членів їхніх сімей, членів сімей загиблих, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та постраждалих учасників Революції гідності, зокрема створення можливостей для отримання освіти, професійного розвитку, активної самозайнятості, відкриття та ведення власного бізнесу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА