14:14 16.04.2020

Співвласник "Планета Кіно": Залишки на рахунках дадуть змогу нам протриматися ще максимум шість тижнів

2 хв читати
Співвласник "Планета Кіно": Залишки на рахунках дадуть змогу нам протриматися ще максимум шість тижнів

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" (Київ), що розвиває в Україні мережу кінотеатрів "Планета Кіно", продовжує виплачувати заробітну плату, залишки грошових коштів на рахунках дають змогу компанії протриматися в режимі закриття всіх кінотеатрів ще максимум шість тижнів.

"Режим роботи не змінився: всі наші кінотеатри закриті. Основна проблема - в тому, що у нас практично немає доходів, але великі витрати на зарплату співробітникам і є низка інших платежів, від яких ми не можемо відмовитися. При цьому у нас є обмежена сума грошей на рахунках, якої нам вистачить ще максимум на шість тижнів", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник компанії Дмитро Деркач.

За його словами, в березні "Планета Кіно" виплатила всім своїм співробітникам 70% зарплати, в квітні - виплатить всім 50%.

"Основні завдання на цей період - утримувати гроші на рахунках, домовляючись із кредиторами (постачальниками товарів, дистриб'юторами фільмів, орендарями тощо) про відтермінування платежів і знижки. Майже з усіма орендодавцями вдалося домовитися, крім одного регіону - з ними досі ведемо складні переговори", - зазначив Деркач.

Як він пояснив, компанія домовилася практично з усіма ТРЦ про те, щоб не платити орендні платежі за час карантину. При цьому компанія продовжує сплачувати певну частину сервісних платежів для підтримки ТРЦ у мінімально робочому стані (наприклад забезпечення охорони).

Невеликий потік доходів, що дає можливість частково оплачувати зарплати співробітникам, забезпечують запуск "Планетою Кіно" кризових сертифікатів у кіно, які в майбутньому можна буде обміняти на будь-який квиток без обмежень технологій або типу місць у кінозалах.

Крім того, запущено у продаж у супермаркетах та онлайн власний попкорн під брендом Pumpidup, продаж якого на Rozetka під час карантини відчутно зріс.

"Нам дуже допомогли б "податкові канікули". Закон про скасування орендних платежів на період карантину і закриття кінотеатрів. Також є хороша ініціатива - поворотний кредит із бюджету на зарплату співробітникам. Сподіваюся, буде рішення з приводу орендних канікул, в інші рішення не сильно вірю", - резюмував Деркач.

Мережа "Планета Кіно" налічує дев'ять кінотеатрів у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах. Окрім ТЦ Apollo (Дніпро), відомо про плани компанії відкрити новий кінотеатр у ТРЦ Ocean Mall (Київ).

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" створено в 2006 році, основним видом діяльності є демонстрація кінофільмів.

За даними "СПАРК-Інтерфакс", у 2018 році виручка компанії зросла на 35% і становить 449,2 млн грн, чистий збиток компанії скоротився на 21% - до 53 млн грн.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником підприємства є "Мувімакс Лімітед" (100%, Кіпр), кінцевими бенефіціарами - Дмитро Деркач і Андрій Шпиг.

Статутний капітал становить 43 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ВР зареєстровано законопроєкт про прив'язку акцизного податку на тютюнові вироби до євро

Голова польської LPP відкинув звинувачення про прихований бізнес із РФ

Генпрокурор: Зафіксовано понад 800 спроб кібератак РФ на державні установи й сервіси України

УЗ запускає поїзд Чернівці - Чоп - Ужгород для стикування з маршрутом Прага - Чоп чеського RegioJet

НБУ в понеділок знизив курс гривні на 19 коп. - до нового мінімуму

Польські порти завантажені на 60% від своєї потужності, на частку українського транзитного зерна припадає 10% - польські ЗМІ

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 40 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

Тарифи на зберігання газу в ПСГ України залишаться незмінними до 1 квітня 2025 р. - "Нафтогаз"

Німеччина готує довгостроковий контракт на СПГ з ОАЕ

Рахункова палата: війна, пожежі та вирубка дерев завдали Україні збитків майже на 23 млрд грн

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА