15:47 17.04.2020

"Запоріжсталь" спростовує інформацію про нібито вибух на домні

2 хв читати
"Запоріжсталь" спростовує інформацію про нібито вибух на домні

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь", один із найбільших платників податків України та Запорізької області, заявляє про неправдиву інформацію про нібито вибух на доменній печі підприємства.

Як повідомляється в прес-релізі компанії в п'ятницю, у низці ЗМІ та інтернет-спільнотах у соцмережах поширюється недостовірна інформація про нібито аварію, що відбулася на домні підприємства - ця інформація не відповідає дійсності.

"Повідомляємо, що в доменному цеху ПАТ "Запоріжсталь" у штатному виробничому режимі працюють дві доменні печі - №3 і №4. На сьогодні на плановий ремонт зупинено доменну піч №2, тривають ремонтні роботи та прибирання шлаків. У ці дні також закінчено капітальний ремонт доменної печі №5, наразі на підприємстві тривають роботи із виводу металургійного агрегату на його планові параметри", - констатується у прес-релізі.

При цьому наголошується, що підприємство працює у штатному режимі. "Для охочих ЗМІ ми готові організувати візит на виробничу площадку "Запоріжсталі" після завершення карантину, щоб ви могли переконатися, що жодних вибухів і позаштатних ситуацій на комбінаті не було", - резюмується у прес-релізі.

"Запоріжсталь" - одне з найбільших промислових підприємств України, продукція якого широко відома й має попит у споживачів на внутрішньому ринку та в багатьох країнах світу. Спеціалізація комбінату - високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, холоднокатаний лист, х/к рулон із вуглецевих і низьколегованих сталей, а також сталева стрічка, чорна жерсть, гнутий профіль.

Основними споживачами продукції є виробники зварних труб, підприємства автомобільного, транспортного, сільськогосподарського машинобудування, виробники виробів побутової техніки.

"Запоріжсталь" перебуває в процесі інтеграції в групу "Метінвест", основними акціонерами якої є ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (71,24%) і група компаній "Смарт-холдинг" (23,76%).

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА