12:54 01.05.2020

Наглядова рада "Нафтогазу" доручила правлінню обмежити зарплати керівництва на період карантину

1 хв читати
Наглядова рада "Нафтогазу" доручила правлінню обмежити зарплати керівництва на період карантину

Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" доручила правлінню компанії виконати законодавчі вимоги щодо обмеження розміру заробітної плати та винагород керівництву в період карантину, повідомляє прес-служба компанії.

Ідеться про вимоги, зазначені в законі №3279-д "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2020 рік".

"Закон, ухвалений Верховною Радою України від 13 квітня 2020 року, вимагає встановити заробітну плату правління і винагороду членів наглядової ради державних компаній на рівні, що не перевищує 10 розмірів мінімальної заробітної плати. Відповідна вимога діє з 1 квітня і на період до завершення місяця, в якому скасовується карантин", - зазначається в повідомленні.

Правління компанії зобов'язується розробити механізм виконання вимог закону та повідомити наглядовій раді про вжиті заходи.

"Нафтогаз" був і залишається законослухняним і відповідальним членом українського суспільства - відразу після набуття чинності законом, який обмежує максимальний розмір заробітної плати керівних органів державних підприємств, ми зупинили виплату заробітної плати та решти винагород членам правління компанії", - повідомив голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА