20:48 06.05.2020

У Франції знищать 10 млн літрів пива через закриття ресторанів

2 хв читати
У Франції знищать 10 млн літрів пива через закриття ресторанів

Асоціація пивоварів Франції оголосила, що буде змушена знищити 10 млн літрів пива в зв'язку з закриттям кафе, ресторанів і пабів через коронавірус COVID-19, повідомляють французькі ЗМІ.

Ліквідація буде проведена, оскільки термін придатності напою добігає кінця і далі зберігати пиво немає сенсу.

"Різке закриття кафе, ресторанів, зупинення туристичної діяльності та скасування фестивалів і заходів привели до того, що понад 10 млн літрів пива виявилися не затребуваними", - оголосили в асоціації.

"Процес знищення цього пива обійдеться в значні суми для компаній", - додали в організації.

У ній зазначили, що близько 70% пивоварень Франції повідомили про скорочення як мінімум удвічі товарообігу з середини березня.

Очікується, що жорстка форма режиму ізоляції у Франції закінчиться 11 травня. Громадяни країни зможуть пересуватися без спеціальних дозволів влади, необхідних через режим ізоляції, введений у зв'язку з пандемією COVID-19, окрім переміщень на відстані понад 100 км від будинку, які будуть можливі тільки з вагомих сімейних або професійних причин.

При цьому громадян старше 65 років, як і раніше закликають дотримуватися режиму ізоляції в зв'язку з найбільшою схильністю небезпеки зараження цієї вікової групи.

Після 11 травня розпочнеться поступове відновлення діяльності підприємств, хоча дистанційна робота буде зберігатися, де це можливо, мінімум, протягом трьох найближчих тижнів.

Торгова мережа, крім ресторанів і кафе, відкриється з 11 травня. Щодо ресторанів і кафе буде прийматися окреме рішення в кінці травня з перспективою можливого відкриття після 2 червня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА