15:26 07.05.2020

IKEA почала наповнювати український інтернет-магазин товарами з цінами

2 хв читати
IKEA почала наповнювати український інтернет-магазин товарами з цінами

Шведська компанія IKEA, найбільший у світі ритейлер меблів і товарів для дому, найближчим часом планує запустити в Україні онлайн-продаж, відкриття фізичного магазину відкладено на невизначений термін у зв'язку з карантином.

"Договір оренди "IКЕА Україна" з ТРЦ Blockbuster Mall уже укладено, проте в зв'язку з епідемією відкриття магазину в самому центрі Києва відбудеться поки що не відомо коли. Водночас, незважаючи на карантин, "IКЕА Україна" планує запускати інтернет-продаж найближчим часом. IКЕА зрозуміла: український покупець дуже еластичний і більш пристосований до інтернет-покупок, ніж безпосередньо в традиційному магазині", - написав координатор бізнес-клієнтів IKEA Ігор Лус у Facebook.

За його словами, зокрема, вже розпочався процес завантаження товарів на офіційну сторінку IKEA Ukraine із зазначенням вартості товару. Можливість купівлі поки що відсутня.

Раніше IKEA в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомила, що аналізує наступні кроки та можливі дати запуску бізнесу в Україні в зв'язку з пандемією коронавірусу. Зокрема, раніше компанія повідомляла про намір запустити e-commerce у країні навесні-2020.

Як повідомлялося, у вересні 2018 року компанія IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину у форматі city store в 2019 році. Об'єкт мав відкритися в київському ТРЦ Ocean Mall. Однак пізніше ритейлер заявив, що в зв'язку із затримкою будівництва ТРЦ компанія розглядає альтернативні шляхи запуску бізнесу в Україні.

Влітку-2019 IKEA оголосила про запуск офіційного веб-сайту для українських споживачів і набір персоналу для роботи в першому магазині міського формату в Києві (майже 100 працівників). Відкриття магазину було заплановано на кінець 2019 року, проте наприкінці року компанія заявила, що вирішила спочатку запустити електронну комерцію (весна 2020 року), а після цього - фізичний магазин.

Розвитком мережі в Україні займається "IKEA Південно-Східна Європа", що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА