11:24 14.05.2020

Хмельницький закриває школу програмування UNIT Factory у Києві, в проект інвестували майже $5 млн

2 хв читати
Хмельницький закриває школу програмування UNIT Factory у Києві, в проект інвестували майже $5 млн

Безкоштовна школа програмування UNIT Factory, відкрита у Києві фондом Василя Хмельницького K.Fund у партнерстві з французькою "Школою 42", припиняє свою роботу.

Як повідомила прес-служба холдингу UFuture, враховуючи несприятливу поточну економічну ситуацію, засновники вирішили закрити київський проект у травні 2020 року.

"Згідно з партнерськими домовленостями, студенти, які не пройшли повний курс підготовки, отримають сертифікати про досягнутий рівень і зможуть продовжити навчання в інших кампусах глобальної мережі "Школи 42", - зазначено в повідомленні.

За час роботи школи, програми навчального закладу охопили понад 1000 студентів. Перший набір до UNIT Factory у Києві відбувся наприкінці 2016 року - на перші 300 місць було опрацьовано понад 13 тис. заявок.

"У цей проект було інвестовано майже $5 млн. Всі ці роки навчання було безкоштовним за умови подальшої роботи випускників в Україні протягом трьох років. Ми намагалися підтримати потенціал обдарованої молоді та стимулювати розвиток сучасної ІТ-освіти в Україні. З цими завданнями UNIT Factory впорався", - повідомив засновник K.Fund Василь Хмельницький.

Він також подякував французьким партнерам за співпрацю, і зазначив, що уважно стежитиме за розвитком новаторської "Школи 42".

Як повідомлялося, в липні 2019 року K.Fund відкрив школу для програмістів UNIT Factory у Харкові, вже на платній основі. UNIT Factory у Харкові готує програмістів за власною навчальною програмою ucode, однією з ключових особливостей якої є методологія Challenge-Based Learning ("навчання на основі викликів"), тобто - вирішення реальних проблем для отримання прикладних знань.

K.Fund - фонд українського бізнесмена Василя Хмельницького, заснований для підтримки проектів у галузі освіти та економіки.

"Школа 42" - заснована в 2013 році у Франції приватна школа комп'ютерного програмування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА