17:26 26.05.2020

Кабмін 27 травня представить програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19

1 хв читати
Кабмін 27 травня представить програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19

Кабінет Міністрів на засіданні 27 травня представить програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії коронавірусної хвороби COVID-19, повідомляє прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"На завтрашньому засіданні уряду ми представимо програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19. До формування програми ми підійшли комплексно та створювали її в чотири етапи. Адже це той випадок, коли нам потрібна якісна дорожня карта", - написав Шмигаль на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами прем'єра, на першому етапі уряд виконав ретельний збір інформації, за підсумками чого було сформовано ідейний каркас програми.

"Далі ми його систематизували та здійснили аналіз, де кожна робоча група з провідних фахівців, десятків асоціацій, мозкових центрів, представників середнього та великого бізнесу у своїй провідній галузі напрацювала список ініціатив", - додав прем'єр.

На завершальному етапі в уряді відібрали ініціативи відповідно до Конституції України, норм міжнародного права, засад чесної конкуренції та інших важливих принципів.

"Стратегія, яку ми представляємо, містить комплексну відповідь на всі аспекти кризових явищ, що відбуваються в нашій країні. Результат цієї роботи буде допрацьований експертним середовищем і поданий до Верховної Ради для подальшої роботи", - додав Шмигаль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА