Економіка

"Нова пошта" з 1 червня поновлює стягування плати за зберігання посилок

Група компаній "Нова пошта" з 1 червня 2020 року відновлює стандартні умови послуги зберігання посилок у відділеннях, раніше змінені у зв'язку з карантином.

Як повідомляла компанія у п'ятницю, з 1 червня, як і до карантину, посилки безкоштовно зберігатимуться сім календарних днів, на восьмий день нараховуватиметься плата за зберігання.

"Наразі в містах відновлюється рух громадського транспорту, планується відновлення міжміських та міжобласних пасажирських перевезень. Тому ми ухвалили рішення відновити дію послуги", - зазначили у компанії.

У "Новій пошті" уточнили, що плата за зберігання посилок і вантажів не нараховуватиметься до 7 червня включно - для відправлень, які надійдуть у відділення до 1 червня включно. Першим платним днем зберігання буде 8 червня.

Для відправлень, які надходитимуть у відділення після 1 червня, діятимуть стандартні умови послуги.

Із 1 червня всі клієнти отримають стандартну інформацію про відновлення дії послуги на всі канали зв'язку - SMS, Viber тощо.

Як повідомлялося, "Нова пошта" ввела безкоштовне зберігання відправлень 18 березня 2020 року, коли в Україні було введено обмеження в роботі міського та міжміського транспорту, щоб клієнти не хвилювалися про свої посилки і змогли забрати їх, коли зможуть дістатися до відділення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ