11:00 04.06.2020

"Нафтогаз" домовився з Ощадбанком і ПриватБанком про укладення договорів із населенням на постачання газу

2 хв читати
"Нафтогаз" домовився з Ощадбанком і ПриватБанком про укладення договорів із населенням на постачання газу

"Нафтогаз України" домовився з Ощадбанком і ПриватБанком про укладення через них договорів на постачання газу з побутовими споживачами в рамках запланованого з 1 липня 2020 року відкриття роздрібного ринку, повідомив голова ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" Максим Рабінович.

"У нас укладено договори з двома найбільшими банківськими мережами та майже укладено договір із найбільшим поштовим оператором (Ощадбанк, Приватбанк та "Укрпошта" - ІФ). Ми також ведемо переговори з багатьма роздрібними мережами. Це новий підхід для України", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, поки що компанія не планує відкривати центрів обслуговування клієнтів у стандартному форматі, а працюватиме через агентські мережі.

"Це великі банківські мережі, великі поштові мережі, це ті роздрібні точки, які вже мають певний трафік клієнтів. І клієнтові буде зручно, наприклад, коли він піде вирішувати банківські питання, забрати посилку або відправити лист - заодно обрати вигідний тариф на газ. У цих роздрібних точках уже є досить високий рівень сервісу, до якого клієнт звик. Окрім того, замість трьох точок у місті ми отримуємо 200 точок, що, погодьтеся, дуже зручно для людей. Це світова практика, роздрібні точки зацікавлені у співпраці, зокрема тому, що ми плануємо продавати багато різних продуктів", - пояснив Рабінович.

Топ-менеджер уточнив, що "Нафтогаз" із відкриттям ринку відкриє свій контакт-центр, який нарощуватиме пропускну здатність зі збільшенням кількості клієнтів і дзвінків.

"У нас також буде своя онлайн платформа, на якій ми готові робити все: звірку розрахунків, довідки про заборгованість тощо. Але ми прекрасно розуміємо, що на сьогодні є люди, які приходитимуть особисто і телефонуватимуть - це нормально", - зазначив він.

Як повідомлялося, відкриття ринку природного газу для побутових споживачів було заплановано з 1 травня 2020 року, але у зв'язку з впровадженням карантину через поширення вірусу COVID-19 терміни було перенесено на два місяці - з 1 липня.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.


Повністю інтерв'ю буде розміщено на головній сторінці сайту агентства "Інтерфакс-Україна" www.interfax.com.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА