09:33 13.06.2020

Кабмін передав у Раду програму діяльності уряду - нардеп Кравчук

1 хв читати
Кабмін передав у Раду програму діяльності уряду - нардеп Кравчук

Кабінет міністрів України передав на розгляд до Верховної Ради оновлену програму діяльності уряду, заявляє заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Внесена вже програма, дійсно вона сьогодні була зареєстрована", - сказала Кравчук в ефірі телеканалу "Інтер" увечері в п'ятницю.

За її словами, на відміну від попереднього варіанту програми, кількість сторінок оновленої версії збільшилася в десять разів - "з 8 до приблизно 80 сторінок".

Кравчук повідомила, що програму діяльності Кабміну парламент розгляне на наступному пленарному тижні.

"Ми в четвер будемо розглядати її в залі, а до цього її розглянуть комітети. У другій половині тижня буде вже остаточно зрозуміло, чи підтримає Верховна Рада цей документ", - зазначила народний депутат.

За словами Кравчук, вона переглянула ту частину програми, яка стосується її комітету (парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики - ІФ), культури і креативних індустрій.

"І дійсно ця версія краще, в ній більше конкретних цифр. Ця програма має набагато більше шансів бути прийнятою", - вважає заступник голови фракції.

Одночасно на сайті парламенту поки немає відомостей про реєстрацію програми діяльності Кабміну.

Як повідомлялося, 4 червня Верховна Рада на прохання прем'єр-міністра Дениса Шмигаля відправила на доопрацювання в Кабмін програму діяльності уряду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА