08:17 23.06.2020

Чорноморський банк торгівлі та розвитку профінансує проекти Укргазбанку, Галнафтогазу і Метінвесту

1 хв читати
Чорноморський банк торгівлі та розвитку профінансує проекти Укргазбанку, Галнафтогазу і Метінвесту

Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) профінансує чотири проекти українських компаній: Укргазбанку, Галнафтогазу, Метінвесту і будівництва школи в Києві.

У повідомленні Мінекономіки в понеділок йдеться, що відповідні проекти Рада директорів банку схвалила 17 червня напередодні 22-го щорічного засідання Ради керуючих, що відбулося під головуванням заступника міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України - торгового представника України Тараса Качки.

"З огляду на складний період у світовій економіці, спричинений коронакризою, особливо важливо стабільне функціонування Чорноморського банку торгівлі та розвитку і доступ до його фінансів. Ми вітаємо те, що, незважаючи на кризу, банк продовжує співпрацювати з проектами з високим потенціалом у державному і приватному секторах, і підтримувати економічний розвиток держав-членів", - підкреслив Качка.

Додаткова інформація про ці проекти поки відсутня.

З початку діяльності банку в Україні реалізується 47 проектів загальною сумою в EUR738,9 млн. Зокрема, проекти зосереджені в таких сферах як: споживчий сектор, фінансові установи, промисловість, виробництво товарів масового споживання, комунальний сектор, телекомунікаційні послуги, енергетика, сировина і матеріали.

ЧБТР - міжнародна організація, яка об'єднує 11 держав Організації Чорноморського економічного співробітництва. Банк покликаний сприяти економічному співробітництву, торгівлі та кооперації країн Чорноморського регіону.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА