14:07 30.06.2020

"Укрзалізниця" з 1 липня переведе на чотириденний робочий тиждень співробітників апарату та інженерно-технічний персонал

2 хв читати
"Укрзалізниця" з 1 липня переведе на чотириденний робочий тиждень співробітників апарату та інженерно-технічний персонал

АТ "Укрзалізниця" з 1 липня 2020 року переводить на чотириденний робочий тиждень насамперед співробітників апаратів управлінь центрального офісу, регіональних філій та інженерно-технічних працівників.

Як наголошується у повідомленні, розміщеному на сайті компанії у вівторок, введення неповного робочого тижня не торкнеться персоналу, що працює за змінним графіком, зайнятого на роботах капітального характеру (реконструкції та капітального ремонту колії, стрілочних переводів, штучних споруд), на роботах із ремонту, обслуговування та налагодження основного технологічного устаткування, а також персоналу, який безпосередньо бере участь у перевезенні вантажів і пасажирів та їх обслуговуванні.

"Наразі ми маємо зосередитися на перевізній роботі та наших клієнтах. Важливо, щоб усі процеси працювали чітко та на відповідну потужність до запиту реального сектору економіки. Умови праці залізничників, які відповідають за безперервність руху поїздів, будуть збережені", - зазначив в. о. голови правління "Укрзалізниці" Іван Юрик.

Він також нагадав, що на період карантину розмір зарплати членів правління "Укрзалізниці" приведено до суми, що не перевищує 10 мінімальних зарплат, а зарплати всіх топ-менеджерів центрального апарату в добровільному порядку знижено до 25%.

Юрик зазначив, що скорочення робочого тижня для окремих працівників - це вимушений крок, про який заздалегідь повідомили працівникам (наприкінці квітня 2020 року) і вже наприкінці серпня цього року компанія повернеться до перегляду терміну дії цього рішення.

"Все залежатиме від відновлення економіки України та обсягів вантажних залізничних перевезень. Я впевнений, що компанія впорається з цією кризою та вийде з неї сильнішою та ефективнішою", - резюмував в. о. голови правління "Укрзалізниці".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА