10:33 03.07.2020

Уряд виділив 754 млн грн на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації в західних областях України

2 хв читати
Уряд виділив 754 млн грн на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації в західних областях України

Кабінет Міністрів України виділив 754 млн грн для проведення невідкладних заходів із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в західних областях країни.

Згідно з розпорядженням №811 від 2 липня уряд виділив із резервного фонду державного бюджету 754 млн грн для здійснення першочергових (невідкладних) заходів, зокрема для: Закарпатської облдержадміністрації - 30 млн грн; Івано-Франківській облдержадміністрації - 480 млн грн; Львівської облдержадміністрації - 10 млн грн; Чернівецької облдержадміністрації - 30 млн грн.

Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів виділено 122 млн грн (для Державного агентства водних ресурсів - 92 млн грн і Державного агентства лісових ресурсів - 30 млн грн).

Міністерству внутрішніх справ виділено 82 млн грн (для Державної служби з надзвичайних ситуацій - 41 млн грн, для Національної гвардії - 22 млн грн, для Національної поліції - 19 млн грн).

Також Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій ОДА за рахунок виділених коштів доручено забезпечити виплату матеріальної грошової допомоги сім'ям загиблих у розмірі 200 тис. грн на кожного загиблого члена сім'ї та матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню для забезпечення належних умов проживання в таких розмірах: власникам житлових будинків, які повністю зруйновані, - 300 тис. грн на сім'ю; сім'ям, які відселені з житлових будинків, що підлягають капітальному ремонту, - 50 тис. грн на сім'ю; сім'ям, житлові будинки яких пошкоджені, - 20 тис. грн на сім'ю.

Згідно з документом, розпорядники (одержувачі) коштів резервного фонду можуть передбачати в договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг попередню оплату для здійснення невідкладних заходів із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у розмірі до 50% їхньої вартості на термін не більше ніж три місяці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА