16:03 08.07.2020

Кабмін України схвалив розподіл майже 1,7 млрд грн за програмою соціально-економічного розвитку регіонів

1 хв читати
Кабмін України схвалив розподіл майже 1,7 млрд грн за програмою соціально-економічного розвитку регіонів

Кабінет Міністрів України схвалив розподіл майже 1,7 млрд грн за програмою соціально-економічного розвитку регіонів, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу.

"Уряд підтримав рішення виділити майже 1,7 млн грн за програмою соціально-економічного розвитку регіонів. Ці кошти будуть спрямовані на потреби людей. Це, зокрема, встановлення освітлення на вулицях, утеплення навчальних закладів, придбання обладнання для лікарень та багато іншого. Кошти за цією програмою нам вдалося зберегти при ухваленні змін до Держбюджету", - написав Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

Прем'єр також доручив міністру регіонального розвитку разом із Міністерством фінансів проконтролювати, щоб ці проекти фінансувалися і реалізовувалися вчасно.

80% коштів субвенції будуть розподілені між регіонами за критерієм відповідності чисельності населення. Ще 20% головний розпорядник субвенції - Мінрегіон - зможе розподілити за пропозиціями облдержадміністрацій та депутатів Верховної Ради на відповідні проекти і заходи, які відповідають Порядку та умовам надання субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА