18:43 10.07.2020

"Сільпо" відкрив новий супермаркет у Києві за підтримки уряду Шрі-Ланки

2 хв читати
"Сільпо" відкрив новий супермаркет у Києві за підтримки уряду Шрі-Ланки

Мережа продуктових супермаркетів "Сільпо" поповнилася новим об'єктом на вул. Багговутівській, 17-21, у Києві, відкритим за підтримки уряду Шрі-Ланки.

"Створення цього супермаркету - новий формат культурної дипломатії. Це перший випадок, коли уряд іншої країни підтримує відкриття супермаркету в Україні. Для нас це можливість перетворити торговельні площі на простір для культурного розвитку та нових вражень, де відвідувачі можуть поринути в атмосферу іншої країни. Такий досвід особливо важливий, коли кордони країн фізично закриті", - наведено у прес-релізі слова директора з маркетингу мережі Катерини Огуряєвої.

Згідно з повідомленням, крім тематичного дизайну інтер'єру, у супермаркеті також представлено розширений асортимент цейлонського чаю, що нараховує понад 130 видів.

Мережа продовольчих супермаркетів "Сільпо" заснована у 1998 році. За даними компанії, мережа станом на липень 2020 року налічує 263 супермаркети. Належить до торговельно-промислової групи Fozzy Group.

Fozzy Group - один із найбільших українських ритейлерів із майже 700 торговельними точками на всій території країни. Зокрема, компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля будинку "Фора", дискаунтери Thrash! Станом на 2019 рік загальна площа магазинів Fozzy Group становила понад 1 млн кв. м.

Крім продуктових торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнес, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування ("Ніжинський консервний завод" та птахофабрика ТОВ ПКФ "Варто"), банківський (банк "Восток") і ресторанний бізнес.

Штат співробітників налічує більше ніж 50 тис. осіб.

Співвласникам Fozzy Group є бізнесмени Володимир Костельман, Роман Чигир та Олег Сотніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ВР зареєстровано законопроєкт про прив'язку акцизного податку на тютюнові вироби до євро

Голова польської LPP відкинув звинувачення про прихований бізнес із РФ

Генпрокурор: Зафіксовано понад 800 спроб кібератак РФ на державні установи й сервіси України

УЗ запускає поїзд Чернівці - Чоп - Ужгород для стикування з маршрутом Прага - Чоп чеського RegioJet

НБУ в понеділок знизив курс гривні на 19 коп. - до нового мінімуму

Польські порти завантажені на 60% від своєї потужності, на частку українського транзитного зерна припадає 10% - польські ЗМІ

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 40 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

Тарифи на зберігання газу в ПСГ України залишаться незмінними до 1 квітня 2025 р. - "Нафтогаз"

Німеччина готує довгостроковий контракт на СПГ з ОАЕ

Рахункова палата: війна, пожежі та вирубка дерев завдали Україні збитків майже на 23 млрд грн

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА