14:46 19.07.2020

Металурги та гірники відзначають своє професійне свято

3 хв читати
Металурги та гірники відзначають своє професійне свято

День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, який відзначається в Україні у третю неділю липня, святкують у містах, де розміщуються підприємства гірничо-металургійного комплексу (ГМК) України.

Генеральний директор групи "Метінвест" Юрій Риженков у своєму зверненні до працівників компанії констатував, що сьогодні свято відзначається в незвичних умовах.

"Ми не влаштовуємо традиційних масових заходів, тому що головне наразі - безпека наших співробітників і всіх жителів міст, де працюють наші підприємства. Кожна сім'я в цих містах так чи інакше пов'язана з металургією і гірничою справою. Ми усвідомлюємо, що наша галузь - наріжний камінь економіки, основа благополуччя українців. І тому зробили все, щоб наші підприємства продовжували працювати в цей непростий для всіх період", - сказав топ-менеджер.

За його словами, компанія змінюється разом із часом: "Модернізуємо виробництва, щоб стати чистішими й ефективнішими. Вкладаємо в інфраструктуру наших міст, щоб людям було комфортніше жити в них. Ні вірус, ні криза не завадила нам виконувати свою роботу".

Керівник компанії додав, що в групі працюють понад 80 тисяч осіб. "Кризи в галузі, несприятлива кон'юнктура ринків, коронавірус - для нас це не є непереборною перешкодою. Скоріше, це умови нових завдань, які потрібно вирішити... Разом підвищуємо ефективність виробництва, модернізуємо підприємства, покращуємо якість життя в наших містах", - зазначає Риженков.

Гендиректор ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат" (ДМК, Кам'янське Дніпропетровської обл.), що входить до корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД), Олександр Подкоритов у своєму привітанні наголосив, що долі тисяч людей різних поколінь переплетені з долею ДМК.

"Професіоналізм працівників Дніпровського меткомбінату - основа для виконання виробничих завдань, вирішення складних завдань і реалізації нових проектів. Робота металургів - це благополуччя тисяч сімей, це внесок у соціально-економічний розвиток нашого міста, області, України", - йдеться у зверненні гендиректора.

Генеральний директор "Запоріжсталі" Олександр Мироненко констатував, що запорізький меткомбінат довгі роки міцно утримує лідируючі позиції у вітчизняній металургійній галузі: "Цей успіх - результат щоденної роботи професійної та злагодженої команди".

Президент і власник групи DCH, до якої входять Дніпровський метзавод і рудник "Суха Балка", Олександр Ярославський у своєму привітанні констатував, що минулий із часу останнього свята рік був дуже непростим, але було докладено зусиль для забезпечення працездатності підприємства та підготовки до реалізації планів на майбутнє. "Наша спільна праця закладає фундамент виходу нашої улюбленої Петрівки на якісно новий рівень", - йдеться у зверненні до працівників ДМЗ.

У привітанні групи "Інтерпайп" наголошується, що металургія - один із двигунів промисловості та економіки в країні. "Ми змінюємо українську металургію - модернізуємо її і впевнено крокуємо до високих світових стандартів. Ми знаємо, що в Україні сильна металургія, і хочемо, щоб у неї були стимули розвиватися і зміцнювати нашу державу".

До Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України працівників підприємств "Метінвесту" відзначили грамотами та преміями, виплачено матеріальну допомогу ветеранам підприємств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА