17:37 20.07.2020

"Київстар" запускає новий тарифний план для абонентів старшого покоління

2 хв читати
"Київстар" запускає новий тарифний план для абонентів старшого покоління

Мобільний оператор компанія "Київстар" запускає новий тарифний план для абонентів старшого покоління, які активно користуються мобільним інтернетом або хочуть його освоїти - "Інтернет для батьків".

Як повідомила прес-служба компанії в понеділок, новий тарифний план став частиною тарифів, які "Київстар" створив для абонентів старше 60 років і до яких вже входять "Дзвінки для батьків".

"Після запуску тарифу лише для дзвінків ми отримали багато позитивних відгуків від людей поважного віку. Наразі тарифом "Дзвінки для батьків" вже користується понад 100 тис. клієнтів. Але були й ті, хто просив доступніший за ціною тариф із мобільним і фіксованим інтернетом. Тому ми вирішили розвивати лінійку тарифів для осіб від 60 років, у яких вартість буде меншою, ніж у більшості інших комерційних пропозицій", - наводить прес-служба слова директора з маркетингу "Київстар" Павла Данімана.

Зазначається, що в тарифі "Інтернет для батьків": 6 тис. Мб мобільного інтернету та безлім на популярні соціальні мережі та месенджери, безлім для дзвінків у мережі "Київстар" і 60 хвилин на номери інших операторів та за кордон. Крім того, без додаткової плати абоненти зможуть користуватися фіксованим інтернетом від "Київстар". Вартість тарифу - 100 грн на місяць.

Для того, щоб підключити тариф, потрібно: бути абонентом "Київстар" віком від 60 років; користуватися послугами оператора не менше ніж три місяці; особисто відвідати один із фірмових магазинів оператора з паспортом та ідентифікаційним кодом, щоб оформити договір.

"Київстар" - найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2018 року користувалися близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА