12:06 27.07.2020

Буславець розраховує на оперативне розблокування закону про реструктуризацію "зелених" тарифів

2 хв читати
Буславець розраховує на оперативне розблокування закону про реструктуризацію "зелених" тарифів

Законопроект №3658 про умови підтримки відновлюваної енергетики буде розблоковано найближчим часом, і "зелені" тарифи буде переглянуто, розраховує в. о. міністра енергетики Ольга Буславець.

"Я розраховую, що народні депутати оперативно вирішать питання з постановою про скасування голосування за закон і розблокують його підписання", - сказала Буславець на брифінгу в Києві в понеділок.

За її словами, якщо "зелені" тарифи не вдасться знизити, то в серпні споживачі додатково заплатять за них 650 млн грн. При цьому вона сказала, що затримки зі зниженням "зелених" тарифів у липні обійшлися в 900 млн грн додаткових оплат.

"Це буде на совісті депутата Анни Скороход, яка зареєструвала проект постанови, що заблокувала підписання законопроекту президентом України", - зазначила глава Міненерго.

Як повідомлялося, у Верховній Раді зареєстровано проект постанови авторства нардепа Скороход (депутатська група "Партія "За майбутнє") про скасування її рішення від 21 липня про ухвалення в другому читанні та в цілому як закону законопроекту №3658 "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії".

Для розблокування закону про умови підтримки відновлюваної енергетики необхідно скликати позачергове засідання Верховної Ради, на якому треба обговорити постанову народного депутата Анни Скороход про скасування рішення щодо ухвалення цього закону, повідомив керуючий партнер адвокатської компанії "Соколовський і партнери" Владислав Соколовський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА