16:15 27.07.2020

"Укрзалізниця" реструктурувала $200 млн боргу Ощадбанку (Україна)

1 хв читати
"Укрзалізниця" реструктурувала $200 млн боргу Ощадбанку (Україна)

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) повідомляє про завершення угоди з реструктуризації боргу на суму близько $200 млн перед Ощадбанком (Київ), що підлягає погашенню до кінця липня 2020 року.

Як повідомила прес-служба УЗ у понеділок, підписання відповідних угод відбулося минулого тижня з набуттям чинності умов реструктуризації після ухвалення відповідного рішення Національним банком України.

"Враховуючи негативний вплив пандемії на фінансові ринки, "Укрзалізниця" виконала реструктуризацію зазначеного боргу на термін до трьох років з можливістю дострокового погашення. Компанія планує подальше рефінансування боргу з міжнародного ринку капіталів або від одного з українських банків", - ідеться в повідомленні.

"Укрзалізниця" очікує, що реалізована угода справить позитивний ефект на стан ліквідності компанії та дасть змогу забезпечити необхідний рівень фінансування поточних витрат.

Як зазначає компанія, реструктуризація стала можливою завдяки злагодженій конструктивній позиції кредитора і УЗ, а також завдяки підтримці Нацбанку й Міністерства фінансів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА