18:54 27.07.2020

Google залишить співробітників на дистанційній роботі до липня 2021 року

1 хв читати
Google залишить співробітників на дистанційній роботі до липня 2021 року

Співробітники американської Google, що входить до холдингу Alphabet Inc., не повернуться в офіс щонайменше до липня 2021 року, повідомляє The Wall Street Journal із посиланням на обізнані джерела.

Захід торкнеться майже всіх із 200 тис. постійних співробітників компанії. Раніше Google планувала їх повернення на робочі місця у січні 2021 року.

За інформацією газети, головний виконавчий директор Alphabet Сундар Пічаї прийняв це рішення минулого тижня після обговорень із групою топ-менеджерів.

"Я сподіваюся, що це дасть вам гнучкість, необхідну для досягнення рівноваги між роботою і турботою про себе та близьких у найближчі 12 місяців", - написав він співробітникам.

Продовження терміну віддаленої роботи торкнеться співробітників більшості великих офісів Google, зокрема штаб-квартири у Маунтін-В'ю у Каліфорнії, зазначає WSJ. Компанія частково відновила роботу офісів у країнах, які виявилися менш зачеплені пандемією, включаючи Австралію, Грецію і Таїланд.

Технологічні компанії з Кремнієвої долини були серед перших, хто перевів своїх співробітників на дистанційну роботу в березні на тлі спалаху коронавірусу.

Google стала першою компанією, котра формалізувала дистанційний формат роботи на такий тривалий період. Microsoft Corp.  раніше повідомила, що її офіс у Нью-Йорку може відкритися вже цієї осені. Засновник Facebook Марк Цукерберг, у свою чергу, очікує, що половина його співробітників у найближче десятиліття перейде на дистанційну роботу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА