13:49 31.07.2020

НБУ погодив купівлю Ярославським 100% статутного капіталу банку "Кредит Дніпро"

1 хв читати
НБУ погодив купівлю Ярославським 100% статутного капіталу банку "Кредит Дніпро"

Національний банк України (НБУ) 30 липня погодив пряме придбання Олександром Ярославським 100% статутного капіталу банку "Кредит Дніпро" (Київ), повідомляється на сайті центробанку в п'ятницю.

"НБУ погодив громадянину України Ярославському пряме набуття істотної участі в розмірі 100% статутного капіталу АТ "Банк "Кредит Дніпро". Відповідне рішення 30 липня 2020 року ухвалив Комітет із питань нагляду і регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем Національного банку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що заявник зобов'язується надавати банку повну фінансову підтримку для забезпечення належного фінансового стану.

Як повідомляли в прес-службі НБУ 10 квітня, центробанк офіційно отримав від представників українського бізнесмена Ярославського пакет документів для узгодження купівлі 100% статутного капіталу банку "Кредит Дніпро".

Раніше агентству "Інтерфакс-Україна" в Антимонопольному комітеті України повідомили, що відомство надало Ярославському дозвіл на придбання понад 50% акцій банку "Кредит-Дніпро".

Банк "Кредит Дніпро" засновано в 1993 році. Його єдиним акціонером на початок року була компанія "Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Вітору Пінчуку.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 червня 2020 року за розміром загальних активів (12,754 млрд грн) банк посідав 19-те місце серед 75 діючих.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА