15:49 31.07.2020

"Київтеплоенерго" має намір у 2020 році замінити 4 км тепломереж на Виноградарі

1 хв читати

Київ. 31 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - КП "Київтеплоенерго" поточного року має намір реконструювати 4 км магістральних трубопроводів, які обслуговують 80 житлових будинків на проспектах Порика, Правди, Свободи і вул. Світлицького.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, реконструкцію тепломереж здійснюють у рамках програми соціально-економічного розвитку столиці та інвестиційної програми "Київтеплоенерго".

"Наразі тривають роботи в районі проспекту Порика. Тут замінимо майже 2 км старих мереж централізованого опалення на нові труби з попередньою тепло- і гідроізоляцією. Вони надійні і стійкі до високих температур - до +150 градусів Цельсія", - зазначив директор структурного підрозділу "Київські теплові мережі "КП "Київтеплоенерго" Василь Деревицький.

За його словами, завершити роботи, відновити гаряче водопостачання до будинків та благоустрій території на цій ділянці компанія планує до 30 вересня.

Як повідомлялося, в Києві одна з найбільших в Європі систем централізованого теплопостачання. Загальна протяжність тепломереж становить - 2,7 тис. км. Майже 80% мереж відпрацювали свій термін експлуатації і потребують заміни.

Минулого року в столиці було замінено 130 км трубопроводів, цього року КП "Київтеплоенерго" замінить понад 100 км. Наймасштабніші роботи планують на Троєщині, Нивках, Теремках, Борщагівці та центральній частині міста.

За словами заступника голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Петра Пантелеєва, нові теплові мережі, які прокладають у Києві, мають термін експлуатації приблизно 50 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА