19:38 04.08.2020

Booking.com скоротить 25% співробітників у всьому світі на тлі пандемії

1 хв читати
Booking.com скоротить 25% співробітників у всьому світі на тлі пандемії

Американський сервіс онлайн-бронювання готелів Booking.com планує скоротити свій глобальний штат на чверть на тлі негативного впливу пандемії коронавірусу на туристичну галузь, повідомив власник сервісу.

Згідно з повідомленням компанії Booking Holdings (SPB: BKNG) Inc., раніше відомої як Priceline Group Inc., нині Booking.com веде переговори з виробничими радами і представниками трудящих з питання скорочення робочих місць та інших заходів, спрямованих на зниження витрат і реструктуризацію бізнесу.

Booking.com почне інформувати співробітників про майбутні звільнення з наступного місяця і розраховує завершити процес до кінця поточного року, випливає з документів, направлених у Комісію з цінних паперів і бірж (SEC) США.

Штат Booking.com налічує понад 17 тис. співробітників у всьому світі, таким чином, під скорочення підпадуть близько 4,25 тис. осіб.

"Криза, викликана COVID-19, розорила туристичну галузь, і ми як і раніше відчуваємо її вплив на тлі значного скорочення обсягу поїздок, - йдеться в заяві Booking.com, яку наводить телеканал CNBC. - Хоча ми зробили багато, щоб зберегти якомога більше робочих місць, ми вважаємо, що нам потрібно змінити структуру організації, щоб виправдати наші очікування щодо майбутнього туризму".

Котирування акцій Booking Holdings під час торгів у вівторок додають 0,4%. Капіталізація компанії з початку року впала на 19,4%, до $ 67,55 млрд.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА