17:15 20.08.2020

Передплачувати товари в інтернеті готові 40% українців - OLX

2 хв читати
Передплачувати товари в інтернеті готові 40% українців - OLX

Відправляти передоплату за товари в інтернеті готові 40% українців, свідчить опитування онлайн-майданчика OLX.

Як наголошується в повідомленні компанії, 53% українців час від часу роблять покупки в інтернеті, а ще 24% роблять це постійно.

Відгуки про продавця важливі більше ніж для 50% опитаних різного віку; у 40% респондентів більше довіри викликають підприємці, які пропонують свої товари і послуги протягом більш тривалого періоду. Для респондентів віком від 26 до 36 років і від 37 до 51 року цей показник є найважливішим (43% опитаних).

При цьому 81% респондентів купують товар на великих онлайн-платформах, ще 27% вдаються до послуг невеликих онлайн-магазинів і тільки для 10% українців не має значення, на яких сайтах здійснювати покупки.

Найбільше уваги на вартість товару звертають опитані у віковій категорії від 17 до 25 років (понад 44%).

Також, за даними OLX, 35% респондентів відзначають важливість якості товару, а майже 34% - ресурс, де продається річ. При цьому обидва показники мають найбільшу вагу для аудиторії віком від 17 до 25 років (понад 40%).

Метод оплати товару відіграє роль для 24% опитаних. При цьому більше ніж 40% українців все одно відправляють гроші продавцю до отримання товару.

З усіх опитаних 68% зазначили, що перевіряють адресу сайту й вносять платіжні дані тільки тоді, коли сайт їм знайомий і викликає довіру. При цьому 73% респондентів віком від 17 до 25 років завжди перевіряють відповідність платіжної системи та посилання, за яким переходять.

Майже 25% респондентів зазначили, що рідко звертають увагу на сайт оплати товару, а близько 8% українців не вважають за необхідне переконуватися в безпеці платформи, на якій здійснюють оплату. Найбільше таких людей у категорії старше ніж 52 років.

У дослідженні OLX у червні взяли участь понад 9 тис. користувачів ресурсу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА