13:38 26.08.2020

Рада НБУ припинила повноваження заступника голови центробанку Борисенка

1 хв читати
Рада НБУ припинила повноваження заступника голови центробанку Борисенка

Рада Національного банку України (НБУ) на позачерговому засіданні 26 серпня ухвалила рішення про припинення повноважень заступника голови центробанку, відповідального за фінансово-адміністративний і операційний блок, Романа Борисенка на підставі його заяви про звільнення за власним бажанням.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" член Ради НБУ Віталій Шапран у середу, на місце Борисенка нікого не призначено.

Як повідомлялося, на попередньому позачерговому засіданні 7 серпня Рада НБУ призначила директора департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Олексія Шабана на посаду заступника голови центробанку, відповідального за платіжні системи та грошовий обіг, замість звільненого з 3 серпня на підставі заяви за власним бажанням Сергія Холода.

На позачерговому засіданні до цього, 22 липня, Рада НБУ вирішила призначити на посаду заступника голови НБУ колишнього заступника міністра фінансів Юрія Гелетія замість звільненого у зв'язку з закінченням терміну повноважень Олега Чурія.

Кандидатури обох заступників голови центробанку подав новий керівник НБУ Кирило Шевченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА