16:40 26.08.2020

Всесвітній економічний форум відклав збори-2021 у Давосі з січня на початок літа

1 хв читати
Всесвітній економічний форум відклав збори-2021 у Давосі з січня на початок літа

Всесвітній економічний форум (ВЕФ) у середу вирішив перенести щорічні збори 2021 року в Давосі з січня на початок наступного літа, йдеться в переданому агентству "Інтерфакс-Україна" повідомленні.

"Рішення ухвалювалося нелегко, оскільки світовим лідерам необхідно зібратися разом, щоб розробити спільний шлях відновлення і сформувати "Велике перезавантаження" в епоху після COVID-19. Проте, згідно з рекомендаціями експертів, у січні ми не зможемо зробити це безпечно", - зазначається в релізі.

Згідно з ним, детальну інформацію про дати та місце перенесених щорічних зборів у 2021 році буде розіслано, тільки-но організатори переконаються, що виконано всі умови, щоб гарантувати здоров'я і безпеку учасників.

У повідомленні також зазначається, що протягом тижня ВЕФ проведе в цифровому форматі "Давоські діалоги" високого рівня, на яких ключові світові лідери поділяться своїми поглядами на стан справ у світі у 2021 році.

ВЕФ також зазначає, що з лютого майже 1800 представників ділових кіл, уряду та громадянського суспільства приєдналися до Платформи дій форуму щодо COVID-19 після початку пандемії, а у вересні фокусом Саміту зі стійкого розвитку стануть основні принципи "Великого перезавантаження".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА