12:05 28.08.2020

"Київтеплоенерго" приступило до реконструкції тепломереж на Академмістечку в столиці

1 хв читати
"Київтеплоенерго" приступило до реконструкції тепломереж на Академмістечку в столиці

Київ. 28 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - КП "Київтеплоенерго" приступило до модернізації тепломереж у провулку Приладному на Академмістечку.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, на цій ділянці прокладають попередньо ізольовані труби із запірною арматурою європейського зразка і системою сигналізації про ушкодження.

"Тут трубопроводи експлуатують уже 51 рік - із 1969-го. Вони давно відпрацювали свій нормативний термін, що призводило до частих пошкоджень. За останні п'ять років їх було майже 30. Вже проклали 600 м нових ізоляційних труб. Наразі відновлюємо благоустрій території", - наводить слова директора структурного підрозділу "Київські теплові мережі" КП "Київтеплоенерго" Василя Деревицького прес-служба.

Як повідомлялося, у 2019 році в столиці було замінено 130 км трубопроводів, у 2020 році КП "Київтеплоенерго" замінить понад 100 км. Наймасштабніші роботи планують на Виноградарі, Троєщині, Нивках, Теремках, Борщагівці та в центральній частині міста.

За словами заступника голови Київської міськдержадміністрації Петра Пантелеєва, термін експлуатації нових теплових мереж, які прокладають у Києві, становить майже 50 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА