18:36 08.09.2020

Співвласник мережі "Фуршет" Баленко спільно з Добруцьким розвиватиме "Добропарк" на 370 га біля Києва

1 хв читати
Співвласник мережі "Фуршет" Баленко спільно з Добруцьким розвиватиме "Добропарк" на 370 га біля Києва

 Співвласник мережі супермаркетів "Фуршет", депутат Київської міськради (фракція "Солідарність") Ігор Баленко займеться розвитком проекту "Добропарк" (Мотижин Київської обл.) спільно із засновником Folk Ukraine Ігорем Добруцьким.

"Разом із Добруцьким ми розвиватимемо "Добропарк". Там є 30 га озер у лісі, 370 га взято в оренду на 49 років із можливістю розвитку рекреації", - повідомив Баленко агентству "Інтерфакс-Україна".

Він уточнив, що спільно з Добруцьким має намір працювати над розвитком безпосередньо парку, а в партнерстві з готельним оператором DBI Hotel Managemen - реалізувати на його території готельні та ресторанні складові.

"З Ірантою (СЕО DBI Hotel Management Іранта Дюваж - ІФ) робитимемо готельну і ресторанну частину, а з Добруцьким - парк", - сказав він.

Згідно з даними веб-сайту "Добропарку", на сьогодні, крім дендропарку, на його території діють стрит-фуд-зона, ресторан "Ластівка", кемпінг-містечко, івент-локація та ін.

DBI Hotel Management (головний офіс - Швейцарія) створена у 2016 році власником готелю Ramada Encore (Київ) Дмитром Буряком. В управлінні компанії, крім готелів Ramada Encore Kyiv і Number 21 в Україні, - такі готелі, як Akash by DBI і Serein Beach (Шрі-Ланка).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА