14:48 09.09.2020

Кабмін затвердив план пріоритетних дій уряду на 2020 рік

2 хв читати
Кабмін затвердив план пріоритетних дій уряду на 2020 рік

Кабінет Міністрів України затвердив план пріоритетних дій уряду на 2020 рік.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу.

Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади доручено: забезпечити виконання плану дій у межах видатків, передбачених у державному бюджеті на 2020 рік; у двотижневий термін розробити деталізовані плани заходів.

Секретаріату уряду доручено: забезпечити проведення моніторингу виконання цього плану на єдиному порталі електронного управління.

"Документ справді фундаментальний. Йдеться про 690 пунктів. Кожен пункт має обґрунтування важливості цих напрямів, відповідальних виконавців, терміни, індикатори виконання, очікувані результати. Це той документ, яким користуватимуться міністерства у своїй щоденній роботі. Це той план дій, який забезпечить рух у виконанні програми дій уряду", - сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду в середу.

Він наголосив, що документ передбачає, зокрема, розробку законопроектів про "нульову декларацію" і "вільну IT-зону", роботу з ЄС над "промисловим безвізом" і оновлення Угоди про асоціацію, подачу до парламенту понад 30 законопроектів у рамках урядової програми "Шлях до Європи", а також продовження на півроку після закінчення карантину мораторію на перевірки бізнесу.

Крім цього, уряд має намір розробити законопроект про накопичувальну пенсійну систему. "Це також важлива реформа, яку ми плануємо ввести вже з наступного року", - прокоментував Шмигаль.

"Цей план є головним КPI для кожного міністерства", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА