12:14 16.09.2020

ВР знову ввела в Раду Нацбанку екс-депутата Горбаля

1 хв читати
ВР знову ввела в Раду Нацбанку екс-депутата Горбаля

Верховна Рада (ВР) знову ввела в Раду Національного банку України (НБУ) екс-депутата й співвласника Укргазбанку (Київ) Василя Горбаля.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", його призначення підтримали 249 народних депутатів.

"Я переконаний у тому, що з тих кандидатур, які було подано, це найкраща кандидатура. Я думаю, що ця людина гідно представлятиме ВР у Раді НБУ й дасть можливість розвиватися цій незалежній установі в тому напрямі, на який ми всі сподіваємося", - сказав голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, представляючи кандидатуру Горбаля Раді.

Він додав, що чотири кандидати подали заявки для участі в конкурсі на відповідну посаду, і після спілкування з кожним із них профільний комітет ВР більшістю голосів (троє з 27 присутніх членів комітету утрималися) вирішив рекомендувати на посаду члена Ради НБУ Горбаля.

Василь Горбаль, 1971 р. н., раніше двічі був членом Ради НБУ (2003-2005 роки, 2007-2014 роки). Крім того, він очолював київське міське відділення Партії регіонів, був почесним президентом Укргазбанку, в 2010 році очолював Львівську облдержадміністрацію.

Горбаль народився у Львові. У 1993 році закінчив Київський інститут міжнародних відносин при Київському національному університеті ім. Т.Шевченка. Кандидат юридичних наук. Володіє англійською, французькою і німецькою мовами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА