16:49 16.09.2020

Власник мережі Novus купує "Білла-Україна"

1 хв читати
Власник мережі Novus купує "Білла-Україна"

 Власник ТОВ "Новус Україна" компанія Consul Trade House UAB уклала угоду з Rewe International AG про купівлю 100% частки в статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями (ПІІ) "Білла-Україна", що розвиває в Україні мережу супермаркетів Billa.

"ТОВ "Новус Україна" та ПІІ "Білла-Україна" продовжать працювати у звичайному режимі, виконуючи раніше досягнуті договірні зобов'язання перед партнерами й контрагентами для стабільності ведення бізнесу", - повідомила в середу прес-служба Novus.

Нині операція проходить узгодження в Антимонопольному комітеті України, про її завершення і плани розвитку буде оголошено після розгляду угоди у відомстві, зазначають у компанії.

ТОВ "Новус Україна" створено у 2008 році, у тому самому році в країні було відкрито перший супермаркет Novus. Розвитком мережі супермаркетів Novus займається компанія BT Invest (Литва).

Станом на вересень 2020 року мережа налічує 46 об'єктів загальною площею понад 220 тис. кв. м. Компанія розвиває торговельні об'єкти різних форматів площею від 0,5 до 7 тис. кв. м, зокрема франчайзингові.

ПІІ "Білла-Україна" створив концерн Rewe Group у 1998 році, який було засновано у 1927 році в Кельні. В Україні перший супермаркет Billa було відкрито в лютому 2000 року в Києві. Станом на вересень 2020 року, мережа нараховує 35 об'єктів у Києві, Київській області та Житомирі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА