17:19 21.09.2020

Транспортування газу через ГВС "Будінце" відновиться вранці 22 вересня - ОГТСУ

1 хв читати
Транспортування газу через ГВС "Будінце" відновиться вранці 22 вересня - ОГТСУ

 ТОВ "Оператор ГТС України" завершило ремонтні роботи на ділянці газопроводу "Лупінг №4", який проходить через газовимірювальну станцію (ГВС) "Будінце" на кордоні зі Словаччиною.

"У повному обсязі приймаються заявки від трейдерів на транспортування газу зі Словаччини до України через ГВС "Будінце" на газову добу 22 вересня, яка розпочнеться завтра о 7:00", - йдеться в повідомленні оператора.

У компанії зазначають, що газопровід - об'єкт підвищеної уваги, оскільки є єдиним маршрутом гарантованих постачань газу з країн ЄС до України. На прохання учасників ринку терміни виконання ремонтних робіт на ньому було скорочено з семи до трьох тижнів.

"Відновлення роботи газопроводу "Лупінг №4" поверне можливість замовникам послуг транспортування використовувати цей газогін для імпорту газу до України в обсягах до 27 млн куб. м/добу гарантованої та до 15,5 млн куб. м/добу переривчастої потужності, з яких 12,2 млн. куб. м/ добу вже заброньовані замовниками до кінця вересня", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА