15:32 24.09.2020

Ryanair відправить співробітників у неоплачувану відпустку через відсутність допомоги влади

1 хв читати
Ryanair відправить співробітників у неоплачувану відпустку через відсутність допомоги влади

 Ірландська Ryanair Holdings Plc, найбільший у Європі авіаперевізник-дискаунтер, можливо, буде змушений узимку відправити співробітників у відпустку без збереження заробітної плати, якщо уряд Великої Британії не продовжить схему підтримки робочих місць, термін дії якої минає в жовтні, заявив глава компанії Майкл О'Лірі.

"Нам потрібна відповідна схема збереження робочих місць, оскільки, схоже, британські авіакомпанії літатимуть на 30-40% від звичайної потужності в зимовий період", - сказав О'Лірі в інтерв'ю телеканалу Sky News.

"Ми хочемо, щоб наші члени екіпажів і пілоти залишалися зайнятими й отримували заробітну плату, - додав він. - Але нам знадобиться потужна урядова підтримка для цього, інакше, боюся, вони всі підуть у неоплачувану відпустку на зиму".

За словами О'Лірі, компанія не виключає подальших скорочень робочих місць.

Останнім часом ціла низка авіаперевізників погіршила свої прогнози щодо відновлення пасажиропотоку в зимовий період на тлі розширення урядами європейських країн обмежень, пов'язаних із пандемією коронавірусу, зазначає газета Financial Times.

Акції Ryanair додають у ціні 0,1% на торгах у четвер. Від початку цього року їх вартість знизилася на 22%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА