Економіка

Глава "Укрзалізниці" хоче до кінця року повернути з 4-денного робочого тижня на 5-денний 60 тис. залізничників

Глава АТ "Укрзалізниця" Володимир Жмак до кінця 2020 року хоче повернути п'ятиденний робочий тиждень для 60 тис. залізничників, які нині перебувають на чотириденному, повідомив він у своєму Telegram-каналі після зустрічі з представниками всіх залізничних профспілок у п'ятницю.

"Зрозуміло, що без людей, без зусилля кожного з нас, кожного з майже 250 тисяч, реалізувати надскладне завдання з трансформації УЗ у прибуткову компанію, нереально. Також очевидно, що вимагати від людей повної віддачі, не даючи їм нічого взамін, нічого хорошого не дасть. На зустрічі я поділився своїм баченням розвитку компанії та озвучив кроки щодо повернення до кінця року на п’ятиденний робочий тиждень майже 60 тисяч залізничників, які перебувають на "чотириденці", - сказав глава УЗ.

За його словами, під час зустрічі вони "обмінялися думками, озвучили проблеми та домовилися про наступну зустріч за два тижні".

Як повідомлялося, АТ "Укрзалізниця" з 1 липня 2020 року перевела на чотириденний робочий тиждень співробітників апаратів управлінь центрального офісу, регіональних філій та інженерно-технічних працівників.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ