Економіка

Експериментальний проект із тестування посадових осіб української митниці відбудеться в три етапи - Мінфін

Експериментальний проект із тестування посадових осіб Державної митної служби відбудеться в три етапи, повідомило Міністерство фінансів у релізі в середу за підсумками засідання уряду України.

Згідно з повідомленням, на першому етапі відбудеться тестування знань, практичних навичок і умінь у правозастосуванні митного та антикорупційного законодавства, на наступних двох - тестування на загальні здібності та на благонадійність.

Для організації тестування створено робочу групу з представників міністерства та Держмитниці. До неї увійшли посадові особи Держмитниці, які попередньо успішно пройшли тестування на благонадійність, а для прозорості до складу робгрупи також залучатимуть представників міжнародних організацій, зазначив Мінфін.

Графік тестування затвердить Держмитниця й оприлюднить Мінфін.

"Тестування однієї особи проводитиметься протягом одного дня, результати визначатимуться автоматично із застосуванням ІТ-технологій і фіксуватимуться протоколом комісії", - додало міністерство.

Тестування відбуватиметься за техпідтримки та в консультаціях із Нацагентством з питань держслужби, посольством США, представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні, йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ