10:27 05.10.2020

"Укрзалізниця" знову хоче відремонтувати двоповерхові потяги Skoda

2 хв читати
"Укрзалізниця" знову хоче відремонтувати двоповерхові потяги Skoda

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) планує ремонт двоповерхових потягів Skoda і розширення мережі руху швидкісних потягів.

"Незабаром після тривалого простою, незважаючи на критичний дефіцит ресурсу, маємо запустити ремонт двоповерхових Skoda з кількома підприємствами в кооперації для здешевлення і прискорення", - написав на своїй сторінці у Facebook Олександр Перцовський, який має очолити напрям пасажирських перевезень "УЗ".

Він також повідомив, що в компанії досліджують те, які технологічні й інфраструктурні обмеження необхідно здолати, щоб розширити географію швидкісного/денного залізничного сполучення.

"Це не лише про те, щоб "купити ще десять потягів". Наприклад, цех капітальних ремонтів швидкісних потягів так і залишився "недобудовою", а стан колій на багатьох ділянках через пропущені ремонти такий, що швидкість доводиться зменшувати", - наголосив Перцовський.

Він також зазначив, що сьогодні потяги категорії "Інтерсіті" через стан колій долають маршрути на півгодини повільніше, ніж на старті.

Також Перцовський зазначив, що відновлений капітальним ремонтом швидкісний потяг моделі ЕКр-1 "Тарпан" виробництва Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ) уже розпочинає виконання рейсів.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" впроваджує систему знижок для вагонів першого класу швидкісних потягів "Інтерсіті+" – що раніше пасажир купить квиток, то меншою буде його вартість.

До парку швидкісного рухомого складу "Укрзалізниці" входять 10 електропоїздів виробництва Hyundai Rotem, два електропоїзди моделі ЕКр-1 "Тарпан" виробництва КВСЗ, два двоповерхові електропоїзди чеського виробництва Skoda, а також два потяги в складі з п'яти пасажирських вагонів на локомотивній тязі виробництва КВБЗ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА