18:50 05.10.2020

"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню через відділення ПУМБ у восьми областях

2 хв читати
"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню через відділення ПУМБ у восьми областях

ТОВ "ГПК "Нафтогаз" домовилося з Першим українським міжнародним банком (ПУМБ) про укладення контрактів на постачання газу побутовим споживачам (населенню).

Згідно з повідомленням компанії, наразі підключитися до ГПК "Нафтогаз" можна у 27 відділеннях ПУМБ у Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

"У наступні періоди кількість відділень, де можна буде подати документи на приєднання до ГПК "Нафтогаз", збільшуватиметься", - зазначили в компанії.

У "Нафтогазі" нагадали, що для оформлення підключення необхідно мати при собі паспорт, ІПН, EIC-код та документ про право власності на житло.

У свою чергу голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв на своїй сторінці у Facebook уточнив, що скоро буде відкрито можливість укладення контрактів на постачання газу населенням через "великий держбанк".

Раніше керівники "Нафтогазу" анонсували укладення партнерства з Ощадбанком, ПриватБанком та "Укрпоштою".

Наразі побутовий споживач може перейти до "Нафтогазу" як до постачальника газу й укласти з ним місячний або річний контракт через сайт ГПК "Нафтогаз" (gas.ua).

Як повідомлялося, з 1 серпня 2020 року з НАК "Нафтогаз України" знято спеціальні зобов'язання з продажу газу для його подальшого постачання побутовим споживачам. З серпня ціни на газ для своїх побутових клієнтів і бізнесу (юросіб) кожен постачальник визначає самостійно.

ГПК "Нафтогаз" є підрозділом однойменної групи. До сфери діяльності ГПК на сьогодні входить постачання газу та електроенергії побутовим споживачам і бізнесу.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ПУМБ засновано у 1991 році. Власником суттєвої участі банку є Рінат Ахметов (опосередкована участь 99,9%). Згідно з даними Нацбанку України, станом на 1 липня 2020 року за розміром загальних активів ПУМБ посідав 7-ме місце (68,35 млрд грн) серед 75 банків, що діяли в країні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

Кабмін зняв з експортерів е/е зобов'язання сплати 80% прибутку від експорту "ГарПоку"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА