13:25 07.10.2020

KIVI планує створити власну систему для smart-TV у співпраці з Google

2 хв читати
KIVI планує створити власну систему для smart-TV у співпраці з Google

Міжнародна компанія-виробник телевізорів KIVI з центральним офісом в Україні планує власну систему для smart-TV у співпраці з Google.

"Ми плануємо розробляти свою систему спільно з компанією Google, а також ми бачимо цілу низку потреб, які сьогодні може вирішувати "розумний телевізор" у кожній родині, й віримо в те, що це кардинально змінить роль телевізора вдома", - заявив засновник і віце-президент із виробництва та інновацій KIVI Євген Руденко під час онлайн-конференції в середу.

Він також наголосив, що в 2020 році трендом на ринку телевізора стало голосове управління і надалі - інтеграція пристрою в систему "Розумного дому".

"Команда розробників KIVI щодня працює над розвитком продуктів компанії, фокусуючись виключно на створенні розумних телевізорів", - зазначив Руденко.

За словами віце-президента з маркетингу, управління персоналом і трансформації бізнесу компанії Сергія Венгера, останнім часом компанія увійшла до топ-3 у Білорусі, топ-5 у Казахстані, топ-10 у Росії, а за підсумками 2019 року – до топ-3 за обсягами продажу в Україні серед брендів smart-TV.

"Такого результату команда KIVI досягла лише за чотири роки й розраховує, що нова лінійка дасть змогу значно посилити ринкові позиції компанії в найближчий рік", - зазначають у компанії.

Венгер також зазначив, що за прогнозами компанії телевізори як такі незабаром замінять т.зв. smartscreen-пристрої, які функціонуватимуть як центр "Розумного дому".

7 жовтня 2020 року KIVI представила в Україні нову серію смарт-телевізорів KIVI Smart TV 2020 на базі операційної системи від Google Android TV 9.

KIVI - міжнародна компанія, розробник і виробник смарт-телевізорів і ТВ-сервісів. Продукція під однойменним брендом реалізується на європейських і азійських ринках, а ТВ-сервіс KIVI TV доступний на всіх телевізорах із cистемою Android в Україні.

Головний офіс KIVI розташований у Києві, розробку телевізорів і ТВ-сервісів здійснює міжнародна команда фахівців KIVI, а виробництво здійснюється на високотехнологічних заводах Європи та Азії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА