13:17 22.10.2020

"Укрзалізниця" звернеться до правоохоронців щодо підроблення обвинувального листа нібито "від імені вантажовідправників"

1 хв читати
"Укрзалізниця" звернеться до правоохоронців щодо підроблення обвинувального листа нібито "від імені вантажовідправників"

АТ "Укрзалізниця" передасть матеріали про факт підроблення листа нібито "від імені низки компаній вантажовідправників" та підписів під ним до правоохоронних органів, повідомляється на сайті компанії в четвер.

У компанії "Укрзалізниці", зокрема, повідомили, що недавно в мережі було розповсюджено фейковий лист, який дискредитує діяльність нових керівників "Укрзалізниці" і нібито підписаний представниками низки компаній-партнерів.

"Нам дуже шкода, що, у своїх брудних іграх шахраї використовують імена наших партнерів, але водночас ми вдячні за позицію останніх. Зокрема, кожна з компаній, представник якої начебто підписався під звинуваченням на адресу УЗ (Мaersk Ukraine LTD, ТОВ "ТІС-Контейнерні Поїзди", ТОВ "ЛЕВАДА КАРГО", ТОВ "ТГЛ Україна", ТОВ "Арена Марин" і ТОВ "ІТЕРІС") офіційно заперечили свою участь у підготовці та підписанні листа", - наголошується в офіційній позиції "Укрзалізниці".

В УЗ зазначили, що замовниками фейку є "особи, для яких "Укрзалізниця" довгий час була "годівницею", і які залишилися без джерела незаконного збагачення".

"Учасники ліквідованих схем здійснили спроби боротьби з новим керівництвом "Укрзалізниці", не вигадавши нічого кращого, ніж використання старого і доброго методу - чорного піару", - зазначили у компанії.

Всі матеріали про факт підроблення листа та підписів під ним будуть передані до правоохоронних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА